Povratak

MAXI PET CLUB

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
vaucher

ПОДАРЪК 10 лв

За покупка от поне 100 лв ще получите ваучер на стойност 10 лв, който може да използвате при следващото ви посещение в нашия магазин.

Имате дълъг списък за пазаруване в Maxi Pet? Предпочитате ли да се запасите веднъж месечно с всичко необходимо за хранене и грижа за домашния си любимец? Искате ли да го изненадате и да купите страхотна играчка за рождения му ден?

Подаръкът може да се използва при следващото ви посещение, най-рано на следващия ден. И ако и при новата покупка общата стойност (след използване на подаръка) е над 100 лв, ще получите нов за 10 лв. Ваучерът може да се използва за закупуване на всички артикули от магазини Maxi Pet, с изключение на ветеринарно- медицински такива.

 

 

Untitled design 2

Клубната карта Maxi Pet Club може да се използва за предимства или отстъпки само веднъж на ден. Клиент на Max Pet може да използва само една карта Maxi Pet Club дневно.

Използването на подаръка от 10 лв. не може да се комбинира с други отстъпки от лоялната програма или с използването на намаление от РАЗБИВАЩА ЦЕНА, която включва събирането на стикери.

Тази програма за отстъпки е предназначена за крайни потребители и не може да се използва от юридически лица. Талонът за подарък може да бъде получен и използван само за покупка и плащане на продукти във физически магазини MAXI PET и не може да бъде получен и използван при онлайн поръчки на www.maxi-pet.bg.

 

 

 

 

unnamed

 

Отстъпка за членове на Maxi Pet Club

Ще получите стикер при закупуване на продукти на стойност от поне 20 лв. Съберете 2, 4 или 6 стикера и при следните покупки ще получите отстъпки от:

5% за 2 стикера

10% за 4 стикера

15% за 6 стикера

 

За да се възползвате от отстъпката по ваш избор, трябва да залепите стикерите на картата и да предадете картата на касата, и да покажете клубната си карта (номерът на картата също трябва да бъде изписан на гърба на книжката със стикери).

Поискайте книжка за стикери на касата, когато пазарувате в MAXI PET. Когато членовете на Maxi Pet Club закупуват продукти на стойност от поне 20 лв. , получават стикер. За да го получите, е задължително да представите членската карта на Maxi Pet Club на касата. Всеки клиент, част от Maxi Pet Club, може да получи само един стикер на ден, независимо от броя на направените покупки. При използване на избраната отстъпка, не може да получите нова точка. Тази програма за отстъпки е предназначена за крайни потребители и не може да се използва от юридически лица. Книжката РАЗБИВАЩА ЦЕНА и стикерите могат да бъдат получени и използвани само за закупуване и плащане на продукти във физически магазини MAXI PET и не могат да бъдат получени и използвани при онлайн поръчки на www.maxi-pet.bg.

 

ИЗБОР НА ЖЕЛАНАТА ОТСТЪПКА
Отстъпката може да бъде получена само след събиране на 2 стикера (5% отстъпка), 4 стикера (10% отстъпка) или 6 стикера (15% отстъпка).

Отстъпката може да се използва при следващото посещение в магазин MAXI PET, след като сте събрали желания брой стикери, най-рано на следващия ден. Когато използвате РАЗБИВАЩА ЦЕНА с броя на събраните стикери, я предайте на касата, и представете своята членска карта на Maxi Pet Club, чийто номер на гърба съответства на изписания номер на гърба на книжката за стикери.

 

ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИЗБРАНАТА ОТСТЪПКА

За да се възползвате от избраната от вас отстъпка, трябва да залепите стикерите в картата РАЗБИВАЩА ЦЕНА и да я предадете на касата, заедно с членската карта на Maxi Pet Club (номерът на картата също трябва да бъде изписан на гърба на книжката). Отстъпката може да се прилага само до датата, посочена в бележника със събраните точки. Максималната стойност на покупките, направени с тази отстъпка, е 500 лв., в количества, предназначени за семейна употреба, с ограничение от 100 кг. Тази програма за отстъпки е предназначена за крайни потребители и не може да се използва от юридически лица. Отстъпката не може да се комбинира с други купони, промоции или отстъпки.

 

Член на Maxi Pet Club може да има неограничен брой карти за отстъпки РАЗБИВАЩА ЦЕНА, но за да използвате желаната отстъпка, всички стикери трябва да бъдат залепени върху една карта, която ще бъде предадена на касата. Клубната карта Maxi Pet Club може да се използва за предимства или отстъпки само веднъж на ден. Клиент на Maxi Pet може да използва само една карта Maxi Pet Club на ден.